leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

Editura Integral a sprijinit Fundația "Nadia Comăneci" in cadrul unui parteneriat pentru Spectacolul "Feeria Dansului" - Ediția a IV-a 2018, ce a avut loc Vineri 15 iunie 2018 la Sala Rapsodia din Centrul Vechi al Bucureștiului.


Pe scenă au evoluat 170 de copii de la clubul de dans si balet din cadrul MiniMe, iar tema festivalului a fost "Feeria Păsărilor". Peste 500 de persoane au urmărit din sală dansurile splendide ale micuților, coordonate de instructor coregraf Viviana-German Potlog și la final 170 de trofee au fost decernate. Spectacolul a fost transmis live pe Facebook.

Editura Integral a premiat toți copiii participanți oferind fiecăruia cartea "Simona și racheta ei magică".

Printre partenerii media ai evenimentului s-au numărat: Evenimentul Zilei, Revista Femeia și Elite Business Woman.

Editura Integral oferă micuților care frecventează  Salina by ABC din București posibilitatea de a răsfoi, citi și colora gratuit cărticelele interesante pentru copii din portofoliul său. Salina are o temperatură plăcută, menținută între 22 și 24 grade, iar pentru amenajarea sa s-a utilizat sare naturală de Himalaya, adusă special de la Praid.

 

În timp ce imunitatea copiilor este întărită într-un mod natural și sănătos în cadrul ședințelor de salinoterapie, ei își pot dezvolta și antrena partea intelectuală cu ajutorul cărților noastre.

Lectura este una dintre cele mai ușoare, frumoase și eficiente forme de educație sănătoasă! Cărțile pot fi comandate de pe eintegral.ro

Editura Integral se implică în mod constant în activități ce stimulează si promovează un stil de viață sănătos pentru copii, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

De Ziua Copilului, Editura Integral a sprijinit în calitate de Partener evenimentul organizat de Maternitatea Lotus din Ploiești, denumit Ziua Porților Deschide pentru mămici și viitoare mămici.

Întâlnirea dintre medici, părinți și copii a avut loc la Recepția spitalului privat, într-un cadru festiv. În timp ce adulții au putut face schimb de păreri și informații despre sănătatea gravidelor și copiilor, cei mici s-au distrat cu baloane, jocuri și diverse activități în compania unui clovn.

Atât părinții cât și copiii au avut ocazia de a răsfoi cărțile din portofoliul Editurii Integral, despre care puteți găsi detalii pe eIntegral.ro. Cei mai norocoși au putut câștiga un pachet consistent de cărți puse în joc la tombolă.

Parteneriatul dintre Editura Integral și AmNăscutAcolo.ro durează de peste 3 ani. AmNăscutAcolo.ro este cel mai vechi și mai amplu site dedicat poveștilor reale despre momentul nașterii, reușind sa adune în jurul său o comunitate puternică de gravide si proaspete mămici.


In ultimii 7 ani mii de mămici au ales să împărtășească propria experiență contribuind astfel la o informare mai bună a gravidelor și creionând o "radiografie" a condițiilor de naștere din maternitățile românești de stat și private.

Datorită campaniilor derulate de Editura Integral și AmNăscutAcolo.ro, mii de copii au primit cărți educative și au învățat să îndrăgească lectura. Toate titlurile pentru copii sunt prezentate pe eIntegral.ro

 

“Cea mai mare bogăție din această lume sunt copiii, mai mult decât toți banii din lume și toată puterea de pe pământ.” - Mario Puzo

Bucuria pe care cărțile Editurii Integral au adus-o copiilor de la Școala Primară Conil, oferite în cadrul campaniei "Dăruiește o poveste. Citești și dăruiești", a transmis multa emotie. Acțiunea a fost organizată de Asociația Conil.

Poveștile din portofoliul Editurii Integral au fost citite în luna Mai și în luna Iunie copiilor, de numeroase personalități care au acceptat să aloce câteva ore din timpul lor acestei campanii.

Carticelele cu povești educative pot fi comandate online de pe eIntegral.ro

De Ziua Copilului, Cercetașii Tradiționali au fost invitați la standul Editurii Integral de la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2018. Îmbrăcați în fermecătoarele uniforme și "Gata Oricând!", au împărtășit copiilor care ne-au vizitat principiile educației prin aventură.


Micii noștri cititori au invățat în joacă trucuri cercetășești și au descoperit tainele unor învățături tradiționale foarte utile și ingenioase. Bineînțeles cele mai savurate momente au fost cele în care s-au format echipe mixte de Cercetași și copii vizitatori, care apoi s-au întrecut într-o competiție ad-hoc. Jocurile, râsetele copiilor și voia bună ne fac să ne dorim repetarea experienței, cât mai curând.


Din portofoliul Editurii Integral vă recomandăm cartea "Cercetașii", potrivită pentru toate vârstele dar mai ales pentru copii. Cu ajutorul ei veți pătrunde in lumea plină de farmec a cercetășiei. Poate fi comandată online de pe eIntegral.ro