leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Contact: office@eintegral.ro

Călătpria-Ț-500x500

Călătorie fantastică în vremea eclipsei

ImprimareEmail
Ediția:
I
Interior:
monocromie
Număr de pagini:
152
Conținut:
roman
Colecția:
Basm XXI
Legătorie:
broșată
Apariție:
mai, 2018
Format:
20 x 27 cm
ISBN:
978-606-992-096-1
Coperta:
paperback, policromie
Descriere

O carte care pune la încercare imaginația copilului dar stimulează și inteligența. Realitatea se împletește cu fantasticul rezultând aventuri nemaipomenite, care îi poartă pe micii cititori pe tărâmuri noi. Criticul Alexandru Ștefănescu, despre această carte:

"Din realitatea vieţii de fiecare zi se alunecă aproape pe neobservate în fantastic. În Călătorie fantastică în vreme de eclipsă, doi dintre copiii-eroi ai cărţii, Alexis şi Alexandra, se suie într-un balon nedestinat zborului, folosit doar ca element de atracţie de organizatorii unui târg anual. În mod neaşteptat, balonul se desprinde totuşi din legături şi se ridică în înaltul cerului, cu cei doi copii în nacelă. Astfel începe un lung şir de peripeţii, comparabile cu cele din Cinci săptămâni în balon de Jules Verne, dar mai puţin verosimile, de fapt, în mod intenţionat neverosimile, ca în orice poveste.

Istorisirea este plină de farmec datorită şi ideii ingenioase a lui Stelian Ţurlea de a-l prezenta pe Daniel, personajul său predilect din alte cărţi, un băiat de nouă ani, voinic, tuns scurt, cu un nas mic şi cârn, străduindu-se să intre şi el în poveste, împotriva voinţei autorului."

Cărți vizualizate recent

Contact: office@eintegral.ro