leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

Forme si culori

Forme și culori

ImprimareEmail
Ilustrații:
Ruxanda Romanciuc
Colecția:
Biblioteca Grădiniței
Conținut:
versuri (tematică educațională)
Număr de pagini:
16
Format:
11 x 16 cm
Interior:
patru culori
Descriere

Cartea invită copiii într-un fascinant carusel al artei, formelor și culorilor. Toate ustensilele necesare se regăsesc în versuri distractive si ușor de reținut– pensule, acuarele, creioane, ulei, vopsele, caietul de desen, șevalet, sticlă, perete, lemn, suprafață. Tehnicile de pictură utile cum ar fi – punctul, linia, pata de culoare, geometrie pe hârtie și în spațiu sunt și ele amintite. Copiii învață principalele culori și reprezentarea lor în natură, în viața de zi cu zi. Versurile conțin o multitudine de lucruri inedite care îi ajută pe cei mici să-și dezvolte talentul în pictură.

 

Cartea a fost special scrisă și desenată ținând cont de cerințele de învățare specifice grădiniței. Se adresează în aceeași măsură preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare. Toate cele 10 cărticele din Colecția Biblioteca Grădiniței propun un format original de învățare în joacă.

Toate informațiile noi, în special noțiuni elementare sunt învățate în joacă, într-o manieră naturală, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. Totodată, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Toate cărțile din această colecție sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut atât pentru copii cât și pentru educatori. Cărțile pot fi folosite acasă sau la grădiniță. Cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Sunt realizate de un colectiv de autori experimentați. Lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, iar învățarea se face prin joacă.

Cărți vizualizate recent

Comenzi telefonice la numerele: 0721102086 | 0770349802 | 0314255015