leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

Lunile si anotimpurile

Lunile și anotimpurile

ImprimareEmail
Ilustrații:
Ruxanda Romanciuc
Colecția:
Biblioteca Grădiniței
Conținut:
versuri (tematică educațională)
Număr de pagini:
16
Format:
11 x 16 cm
Interior:
două culori
Descriere

Cartea oferă o modalitate simplă și distractivă pentru ca cei mici să învețe lunile anului și anotimpurile cu ușurință. Jocul inedit de cuvinte care alcătuiesc rimele simple dar distractive și ușor de reținut creează emoție, iar copiii sunt conduși printre cele patru sezoane ale anului, cu zâmbetul pe buze. Primăvara se desparte de „somnul iernii“ iar „în suflet – o lumină/prinde iarăși rădăcină“; vara vine „cu cireșe la urechi/prinse-n joc, perechi-perechi; toamna aduce „timpul roadelor“, în care „se socotesc/ce bucate-s în hambar“; iarna, „numai zloată/parcă-i semn, așa se-arată“.

Desenele de colorat care exemplifică ce se întâmplă în fiecare sezon îi determină pe copii să înțeleagă dintr-o privire schimbările climatice și să rețină particularitățile fiecărui anotimp in parte.

Cartea a fost special scrisă și desenată ținând cont de cerințele de învățare specifice grădiniței. Se adresează în aceeași măsură preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare. Toate cele 10 cărticele din Colecția Biblioteca Grădiniței propun un format original de învățare în joacă.

Toate informațiile noi, în special noțiuni elementare sunt învățate în joacă, într-o manieră naturală, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. Totodată, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Toate cărțile din această colecție sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut atât pentru copii cât și pentru educatori. Cărțile pot fi folosite acasă sau la grădiniță. Cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Sunt realizate de un colectiv de autori experimentați. Lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, iar învățarea se face prin joacă.

Cărți vizualizate recent

Comenzi telefonice la numerele: 0721102086 | 0770349802 | 0314255015