leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

ABC

ABC cu animale

ImprimareEmail
Ilustrații:
Ruxanda Romanciuc
ISBN:
9789738209268
Colecția:
Biblioteca Grădiniței
Conținut:
versuri (tematică educațională)
Număr de pagini:
16
Format:
11 x 16 cm
Interior:
două culori
Coperta:
paperback, policromie
Descriere

Cartea este o incursiune în lumea prietenilor inteligenți și afectuoși! Cei mici sunt chemați să descopere și să iubească animalele în spațiul prietenos al literelor, al imaginilor și al cuvintelor cu tâlc. În paginile cărții, copiii descoperă prieteni noi: balena-ocean, cangurul-portabil, delfinul-clovn, jaguarul-minister, pantera-joacă, etc care așteaptă să fie colorați de către prichindei.

Versurile vesele vin în ajutorul micilor cititori cu numeroase informații despre viață și mediul înconjurător, dezvoltându-le imaginația și dorința firească de comunicare.

 

O lucrare special scrisă și desenată pentru cerințele de învățare specifice grădiniței, cu rime distractive și ușor de reținut. Adresate deopotrivă preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare, cele 10 cărticele din Colecția Biblioteca Grădiniței propun un format original de învățare în joacă.

 

Toate informațiile noi, în special noțiuni elementare sunt învățate în joacă, într-o manieră naturală, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. Totodată, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor. 

Toate cărțile din această colecție sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut atât pentru copii cât și pentru educatori. Cărțile pot fi folosite acasă sau la grădiniță. Cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Sunt realizate de un colectiv de autori experimentați. Lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, iar învățarea se face prin joacă.

Cărți vizualizate recent

 • ABC

  ABC cu animale

  Ilustrații:
  Ruxanda Romanciuc
  ISBN:
  9789738209268
  Colecția:
  Biblioteca Grădiniței
  Conținut:
  versuri (tematică educațională)
  Număr de pagini:
  16
  Format:
  11 x 16 cm
  Interior:
  două culori
  Coperta:
  paperback, policromie

Comenzi telefonice la numerele: 0721102086 | 0770349802 | 0314255015