leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

Micul explorator

Micul explorator

ImprimareEmail
Ilustrații:
Ruxanda Romanciuc
Colecția:
Biblioteca Grădiniței
Conținut:
versuri (tematică educațională)
Număr de pagini:
16
Format:
11 x 16 cm
Interior:
două culori
Descriere

Geografia este un spectacol al planetei, iar cartea reușește să îl explice pas cu pas, pe înțelesul copiilor. Toate noțiunile sunt incluse în rime vesele si ușor de reținut, completate de desene de colorat simple dar interesante și bogate în informații: țări, ape, popoare, continente, Soare, Luna, Pământ, poli, animale, păsări, peșteri și orașe.

 

Cartea a fost special scrisă și desenată ținând cont de cerințele de învățare specifice grădiniței. Se adresează în aceeași măsură preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare. Toate cele 10 cărticele din Colecția Biblioteca Grădiniței propun un format original de învățare în joacă.

Toate informațiile noi, în special noțiuni elementare sunt învățate în joacă, într-o manieră naturală, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. Totodată, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Toate cărțile din această colecție sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut atât pentru copii cât și pentru educatori. Cărțile pot fi folosite acasă sau la grădiniță. Cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Sunt realizate de un colectiv de autori experimentați. Lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, iar învățarea se face prin joacă.

Cărți vizualizate recent

Comenzi telefonice la numerele: 0721102086 | 0770349802 | 0314255015