leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

Picole rime-500x500

Piccole rime colorate

ImprimareEmail
Ilustrații:
Ruxanda Romanciuc
Colecția:
Biblioteca Grădiniței
Conținut:
versuri, carte de colorat, italiana
Ediția:
I
Număr de pagini:
16
Format:
11 x 16 cm
Interior:
două culori
Coperta:
paperback, policromie
Legătorie:
capsată
Descriere

Cartea conține noțiuni din universul copilăriei, în limba italiană: „La piccola Giulietta“, „Il piccolo Carleto“, Leonardo, leopardo, numerele, culorile, familia, elefantul, girafa, zebra, fructele. Copiii învață cu ușurință și asociază imagini, cuvinte, emoții, diverse situații de viață. Cartea conține desene de colorat, versuri vesele și rime colorate.

Cartea a fost special scrisă și desenată ținând cont de cerințele de învățare specifice grădiniței. Se adresează în aceeași măsură preșcolarilor și elevilor din clasa pregătitoare. Toate cele 10 cărticele din Colecția Biblioteca Grădiniței propun un format original de învățare în joacă.

Toate informațiile noi, în special noțiuni elementare sunt învățate în joacă, într-o manieră naturală, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. Totodată, copiii sunt invitați să își fixeze cunoștințele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Toate cărțile din această colecție sunt prezentate în versuri jucăușe, ușor de reținut atât pentru copii cât și pentru educatori. Cărțile pot fi folosite acasă sau la grădiniță. Cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor.

Sunt realizate de un colectiv de autori experimentați. Lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotrivă prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul, iar învățarea se face prin joacă.

Cărți vizualizate recent

 • Picole rime-500x500

  Piccole rime colorate

  Ilustrații:
  Ruxanda Romanciuc
  Colecția:
  Biblioteca Grădiniței
  Conținut:
  versuri, carte de colorat, italiana
  Ediția:
  I
  Număr de pagini:
  16
  Format:
  11 x 16 cm
  Interior:
  două culori
  Coperta:
  paperback, policromie
  Legătorie:
  capsată

Comenzi telefonice la numerele: 0721102086 | 0770349802 | 0314255015