leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

super-istetii

Super-isteții și nătăfleții basmului românesc

ImprimareEmail
Ilustrații:
Veniamin Chițu
ISBN:
978-973-8209-61-9
Colecția:
Super eroi
Conținut:
carte de activități (fișe de de lucru și colorat)
Ediția:
I
Număr de pagini:
16
Format:
20 x 27 cm
Interior:
policromie
Coperta:
paperback, policromie
Legătorie:
capsată
Apariție:
martie, 2015
Descriere

Micuții cititori sunt pasionați de Super-eroi, se identifică în imaginea lor și vor să se bucure de aceleași abilități extraordinare: să zboare, să salveze lumea ori măcar o fată de împărat. Toti Super-eroii din filme dar și din desenele animate sunt curajoși și isteți. Ei devin cei mai buni prieteni ai copiilor, cei cu care se joacă și cu care visează.

 

Avem și noi Super-eroii noștri aici, în România! Ei sunt super-isteți, curajoși, puternici și atunci nu îi întrece nimeni în păcăleli cu mize mai mari sau mai mici. Dar uneori se întâmplă să dea greș și atunci când dau cu bâta în baltă, o fac cu strălucire, făcând prostii cât ei de mari, dacă nu chiar mai mari.

 

Iată care sunt cei mai cunoscuți și iubiți eroi ai basmelor și poveștilor românești, fie ele populare sau culte: Păcală, Pepelea, Dănilă Prepeleac, Stan Pățitul, Ciobănașul, chiar și multi-culturalul Ivan Turbincă. Toți întruchipează virtuțile poporului român la superlativ. Fiecare dintre ei înseamnă o combinație fără egal de istețime, curaj și alianțe cu natura – și uneori cu dușmanii mai mici care îi ajută să treacă peste cele mai grele și dificile situații și să iasă învingători. Uneori miza nu este tocmai mâna fetei de împărat și o jumătate de împărăție. Miza poate fi mai degrabă lucruri domestice, o gâscă ori o casă, dar proba de istețime este la fel de spectaculoasă.

 

În această carte sunt aduși împreună cei mai spectaculoși super-isteți – dar și nătăfleți – ai basmului românesc. Copiii pot să îi compare, să îi recunoască usor, să se joace cu ei, să îi coloreze, să interacționeze. Cartea adoptă un format de învățare – de tip fișa personajului  dar și unul recreativ. Cartea se adresează deopotrivă copiilor, părinților, educatorilor și îi ajută să redescopere lumea basmului românesc și să se amuze alături de Super-eroii noștri, adesea pe nedrept uitați. 

Cărți vizualizate recent

Comenzi telefonice la numerele: 0721102086 | 0770349802 | 0314255015