leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Contact: office@eintegral.ro

24 mai 2018 - My Pure Style despre Editura Integral pentru copii:

 

"Titlul Poveşti cu îngeri (Claudia Groza) face parte din setul de cărţi primite. Este o carte minunată şi sensibilă pentru cei mici, însă poate fi o lectură la fel de valabilă şi pentru adulţi. Prea am uitat despre virtuţile care înnobilează fiinţa umană, prea nu mai ştim ce e Recunoştinţa sau Compasiunea, Credinţa sau Dăruirea. Pentru o lume mai curată, copiii noştri trebuie să le cunoască de cât de mai devreme, iar noi, cei mari, ar fi bine să le reconştientizăm valoarea. O recomand din suflet, e eliberatoare.

 

Pe 1 iunie, copiii se întâlnesc cu cărţile la Bookfest în Bucureşti. Haideţi şi voi la Bookfest 2018!
Şi dacă tot e despre cărţi, s-a nimerit să fie şi despre Bookfest. Bookfest reprezintă cel mai important salon de carte organizat în România. Peste câteva zile îşi deschide porţile ediţia XIII de la Bucureşti.

De 1 iunie, cei mici sunt invitaţii speciali ai Editurii Integral. Începând cu orele 12:00, în incinta Romexpo, copiii au întâlnire cu cărţile. Dragi părinţi, haideţi cu cei mici la nenumărate surprize!

La standul Editurii Integral sunt aşteptaţi toţi copiii cu vârste de peste 2 ani. Intrarea este liberă.

Aduceţi copiii în contact cu cărţile, îndemnându-i să le caute şi să le aprecieze valoarea şi făcându-i curioşi să descopere lumile de dincolo de foile imprimate."