leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Contact: office@eintegral.ro

Într-o zi au fost doar ZECE.

Apoi UNU câte UNU

S-au făcut cu toți – O SUTĂ.

Dalmațienii, cin’se-ntrece

Să îi numere, Stăpânul

Încercați și voi odată?

Poate ies O SUTĂ UNU!


(Poezie din cartea Aritmetica în versuri, de Costel Postolache)

Învățarea prin joacă este una dintre cele mai eficiente forme de a acumula cunoștințe noi. Noțiuni importante cum ar fi literele alfabetului sunt reținute ușor cu ajutorul rimelor simple și hazlii. Poeziile sunt distractive iar cuvintele relevante din versuri sunt subliniate pentru a fi scoate in evidență. Învățarea este susținută prin desene atragătoare pe care copiii sunt invitați să le coloreze.

Pe grila de practică, cei mici pot exersa literele proaspăt învățate, pentru a-și fixa cunoștintele.

Cărțile din această colecție se adresează deopotrivă preșcolarilor, elevilor din clasa pregătitoare și din ciclul primar. Cărticele ne propun un format original de învățare în joacă.

În paginile lor presărate cu desene atrăgătoare și distractive de colorat, regăsim elementele simple – de formă, culoare si însemne elementare. Dar și tabla înmulțirii și reguli gramaticale. Toate noțiunile noi sunt prezentate în rime jucăușe, ușor de reținut deopotrivă pentru copii și educatori.

Cărțile pot fi citite și colorate acasă, la grădiniță sau la școală. Cărticelele de activități alcătuiesc un set complet de resurse educaționale auxiliare programei școlare, pe care o respectă, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori către elementele de învățare specifice preșcolarilor și școlarilor mici.

Cărțile sunt realizate de un colectiv de autori experimentați, făcând parte dintr-un cadru educațional unitar, cu un conținut atractiv și distractiv deopotrivă prin desenele de colorat și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de a-și petrece timpul. Învățarea are loc prin joacă, cu plăcere.