leonardo transparent
Bun venit! Eu sunt Leonardo, gazda voastră.

Comenzi telefonice la nr. 0721102086 | 0770349802 | 0314255015

"În calitate de mama sunt nevoită zilnic să fac o selecție din mers si într-un mod cât mai natural posibil a activitătilor, cărților, filmelor și emisiunilor la care copilul meu are acces. Încerc să le evit pe cele care promovează agresivitatea fizică, verbală sau care îi pot afecta dezvoltarea într-un mod negativ. Caut în permanență alternative educative, care să inspire frumosul și să stimuleze creativitatea. Cărțile pentru copii din portofoliul Editurii Integral sunt adaptate vârstei, au un puternic caracter educativ și reușesc subtil să fascineze copilul și să-i insufle plăcerea cititului. Ne plac în mod special cărțile cu aventuri: cele cu Ronț și cele cu Daniel. 

"Cred că noi părinții trebuie să aducem în atenția copiilor încă de la vârste foarte fragede cărțile. Vor avea timp mai târziu să descopere și alte variante electronice. Eu i-am citit fetiței de când avea câteva luni. Mă bucur că am descoperit cărțile de la Editura Integral, mi-au fost de mare folos. Variantele de colorat au tentat-o pe fetița mea de când a putut folosi creioanele speciale pentru bebeluși. Eu îi citesc versurile, ea le colorează și împreună stimulăm imaginația și creativitatea. 

"Sunt bunic de patru nepoței. Am început să le cumpăr copiilor cărți de la Editura Integral de vreo doi ani. Căutam câteva cadouri știind că ei au tot ce își doresc și foarte multe jucării. Cărțile s-au dovedit a fi cea mai bună alegere. Indiferent câte jucării primesc întotdeauna o carte le trezește curiozitatea. Petrecem timp împreună și ne distrăm colorând sau pur și simplu le citesc povești.

livrare gratuita
imprieteneste-te cu leonardo
editura integral in media